2011. szeptember 30., péntek

Különleges kerti dísztárgy

Ez az első próbálkozásom a blog írással nagyon remélem, elérem azt, hogy legalább egy két ember ránk találjon. Nagyon szeretnék egy kis feltűnést kelteni ötleteimmel és munkáimmal. Szívesen segítek kertek, parkok, közterek, díszítésével kapcsolatosan. Mivel több éve  kerti és park díszekkel  foglalkozom sok sok kerti látványosságot készítettünk már ezeket szeretném itt napi szinten bemutatni. Halásztelki minta kertünkben 4000m2 szobrok, szökőkutak, kerti játszóházak, kerti kövek, kerti sütök, kültéri virágtartók, és még megannyi termékkel várjuk a kert szerelmeseit. Itt mindent megtalálhat ami a kertet szépíti.

Kerti díszek a fő téma! Nagyon sok kerti díszítés kerti dekorációk, közterek szépítése, a célom, hogy aki a kertjét szeretné, gyakorlatiasan díszíteni itt mindent egy helyen meg találjon. Sok hasznos dolgok kertépítőknek, önkormányzatoknak, óvodák, iskolák közterületek parkosításához.
Hazánkban egyedülálló megoldásokat találhat közterek, parkok, éttermek, kert-helységek, vállalkozások szebbé tételéhez.
Termékeink változatos formavilága és megbízhatóan magas minősége tette lehetővé, hogy eljussunk és megtalálhatóak legyünk az ország egész területén. A kertben hangsúlyképző elemek lehetnek a kő virágtartókban, virágládákban nevelt növények, azonban ügyelnünk kell, hogy a kaspók stílusában illeszkedjen a kertbe.
Egyik legfontosabb elem a fókuszpontok és látványkapcsolatok kialakítása. Fókuszpont lehet egy öreg fa, kerti pad, szobor, növénytartó urna, pergola, vízjáték stb. Ezeket a fókuszpontokat úgy helyezzük el, hogy kedvező látványkapcsolatok jöjjenek létre
Az az igazság, hogy minden rajtunk múlik, hogyan és mivel díszítjük kertünket. Merjük felvállalni egyéniségünket, használjuk a stílusunkat!


Igazán látványos és nagyon szép lenne hazánkban is egy ilyen látványos szépség.

Úgy gondolom, ehhez nem kell leírást készítenem a kép magáért beszél.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése